Sminkhörnan

Den ytligaste hörnan i världen!

SATC 2

Ja, vad säger man.

Det är ingen fantastisk filmupplevelse, men visst skrattade jag en hel del. Det är ibland tafatt dialog, till och med dåligt skådespeleri och tyvärr är detta tydligast de första 20 minuterna vilket gjorde mig väldigt skeptisk till en början men det artar sig. För en skönhets och mode junkie är filmen fin att titta på men klädbytena blir nästan jobbiga tillslut för det är inte logiskt att byta kläder fyra gånger under en dag i öknen. En annan sak som verkligen var besvikelse var faktiskt självaste Carrie och hennes relation till Big; boorrrinngg. Hon är den minst spännande karaktären i filmen.

MEN om man har följt tjejerna under hela serien så är det ju ett måste att se den och du kommer att ha roligt, du kommer att skratta och du kommer dregla över alla kläder och skor. Det är en godisbutik för oss flickor.

Jag måste bara säga:  Snälla tjejer, släpa inte med killen på bion. Igår satt det två killar i hela salongen och det var uppenbart att de var väldigt piskade. Den ena killen satt snett framför mig och han gäspade igenom hela filmen. Tro mig, det finns inte en enda hetrokille i världen som uppskattar denna film. Säger dom att dom gör det, är det bara för att imponera eller för att få vuxenkramas lite senare =)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: