Sminkhörnan

Den ytligaste hörnan i världen!

Gratis tamponger?

Jag räknar kallt med att så gott som alla mina läsare är kvinnor så jag vill passa på att tipsa om detta: GRATIS TAMPONGER. Hur underbart låter inte detta?

Tydligen så registrerar man sig och sen får man en ask tamponger efter 3-5 veckor. Efter det forsätter utskicken ca en gång i månaden. För bra för att vara sant? Jag trodde det också, och lusläste därför hemsidan. Tydligen måste man svara på några frågor varje månad, men mer än så är det inte. Så här står det vid registreringssidan:

Vi garanterar att tampongerna är helt gratis dvs. inga dolda kostnader så som frakt etc. Det enda vi ber om är att du svarar på några enkla frågor varje gång du har fått ett gratis tampongpaket! Gör du det får du gratis tamponger nästa månad också! Tampons for free kommer givetvis inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part – all information du ger oss hanteras konfidentiellt och används enbart i anonym och aggregerad form.

Vad tror vi om detta? Jag chansar på att det inte är för stor ansträngning och ser fram emot tampongerna hem i min brevlåda.

2 svar till “Gratis tamponger?

  1. Lisette februari 10, 2011 kl. 8:12 e m

    Bra tips. Det tackar vi för! 🙂

  2. Mona februari 17, 2011 kl. 1:52 e m

    Oh vad bra! Önskar det fanns något motsvarande för nagellack 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: