Sminkhörnan

Den ytligaste hörnan i världen!

Bröllopsmässa

Nu är jag hemma igen efter mässan, lite mer skin på näsan, och lite inspiration rikare. Tror det är roligare nästa år när vi faktiskt är närmare lite beslutsfattande och så. Nu är det mest för skojs skull. Men förutom bröllopsrelaterad fick jag syn på Tyras smycken som hon säljer på Style by Tyra, riktigt snygga även i verkliga livet. Funderar på örnringen, och kanske knytnäveringen som är väldigt snygg.

Förutom snygga smycken såldes det även rätt mycket skönhetsprodukter till mässpris och såklart slog jag till även där. Det blev schampo, balsam och inpackning från Loreal Expert. Shampot (500 ml) och Balsamet (150 ml) är från Absolut Repair serien och inpackningen (200ml) från Vitamino Color. Det var köp 3, betala för 2 plus lite rabatt för dom inte hade någon växel, allt som allt blev det 400kr vilket t.o.m är billigare än nätet.

Frågan är ju bara varför man gör ett schampo med 500 ml, och ett balsam med 150 ml i samma serie. Nu kommer ju balsamet ta slut mycket snabbare än schampot, är det meningen? Ett försäljningstrick kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: